Warning: date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /var/www/vhosts/frogmailing.nl/httpdocs/system/core/Kohana.php on line 116
De anti-spam policy van Frog Mailing nieuwsbrief software.

Anti-spam policy

Wij voeren een anti-spam beleid

Anti-spam Policy

Bij afname van een account voor Frog Mailing gaat u naast de Algemene voorwaarden ook akkoord met deze anti-spam policy.

Definitie spam

Spam is e-mail die ongevraagd en in grote hoeveelheden tegelijk wordt verzonden. Ongevraagd houdt in dat de ontvanger geen aantoonbare toestemming heeft gegeven voor de verzending van de e-mail. Op grond van de Telecommunicatiewet is het versturen van spam aan particulieren verboden.

Frog Mailing en spam

Red Frog staat haar klanten niet toe met haar producten en diensten enige vorm van spam te versturen. Red Frog behoudt zich het recht om elke klant onmiddellijk af te sluiten indien blijkt dat deze schuldig is aan het versturen van spam.

Om ervoor te zorgen dat u niet schuldig wordt bevonden aan het verzenden van spam kunt u de volgende richtlijnen volgen:

  • Koop geen adressenbestanden
  • Zorg dat uw adressenlijst bevestigd opt-in is
  • Zorg ervoor dat het onderwerp van uw mailing niet misleidend is

Spam melden

Als u denkt dat één van onze klanten via Frog Mailing een spambericht naar u heeft verzonden, verzoeken wij u het betreffende bericht door te sturen naar abuse@frogmailing.nl. Neem ook eventuele andere informatie op die kan worden gebruikt om de betrokkenen te identificeren. Wij zullen uw klacht onderzoeken en zeer spoedig contact met u opnemen.

Meer informatie

Voor meer informatie over spam en anti-spam wetgeving in Nederland kunt u terecht op de website www.spamvrij.nl en www.spamklacht.nl.