Warning: date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /var/www/vhosts/frogmailing.nl/httpdocs/system/core/Kohana.php on line 116
De kenmerken van Frog Mailing nieuwsbrief software.

Kenmerken

De kenmerken van Frog Mailing

  • Nieuwsbrief verzending
  • Abonnees beheren
  • Rapportages
  • Aflevering en support

Gepersonaliseerde inhoud per ontvanger

Een gepersonaliseerde nieuwsbrief is een nieuwsbrief die specifiek gericht is aan de individuele ontvanger. Bijvoorbeeld met voornaam en achternaam. Door personalisatie vergroot de response rate en ontstaat er betere relatie tussen ontvanger en verzender.

Nu verzenden of verzending inplannen voor later

Onafhankelijk waar u of uw ontvangers zich bevinden kan uw nieuwsbrief op de juiste tijd verzonden worden. Op de minuut nauwkeurig kan een nieuwsbrief ingeroosterd worden zodat deze op de optimale tijd verzonden wordt.

Preview en testmail vóór verzending

Voordat uw nieuwsbrief naar de abonnees wordt verzonden kunt u de nieuwsbrief eerst kosteloos naar uzelf sturen. Op deze manier kan er gecontroleerd worden of de nieuwsbrief er ook daadwerkelijk uitziet zoals u dat wilt.

Professionele templates in uw huisstijl

Uw nieuwsbrief inhoud kan in allerlei verschillende sjablonen worden weergegeven die wij voor u kunnen laten aansluiten met uw huisstijl of website. Op deze manier krijgt uw nieuwsbrief een verzorgde professionele uitstraling.

Alleen betalen als je verzend

Ons kostenmodel zit zo in elkaar dat u alleen hoeft te betalen als u ook echt nieuwsbrieven verstuurd. In rustige tijden waarin u geen nieuwsbrieven hoeft te verzenden, hoeft u dus ook niet te betalen.

Oneindig aantal abonneelijsten en abonnees

Het is mogelijk dat u uw abonnees wilt indelen in verschillende groepen. Frog Mailing biedt de mogelijkheid om een oneindig aantal abonneelijsten aan te maken die elk ook zoveel abonnees kunnen bevatten als u wilt. Bij verzending kunt u kiezen welke lijsten de nieuwsbrief moeten ontvangen.

Bestaande abonneelijsten importeren

Als u al een bestand met contactgegevens hebt biedt Frog Mailing de mogelijkheid om dit bestand eenvoudig in te lezen. Frog Mailing biedt ook de mogelijkheid om handmatig individuele contacten toe te voegen aan een lijst.

Opt-in abonnee aanmelding

Opt-in houdt in dat de abonnee ook daadwerkelijk zichzelf heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Dit gebeurd in Frog Mailing door een bevestigingsbericht te sturen naar de abonnee. Op deze manier verkleind u de kans dat uw nieuwsbrief als spam wordt aangemerkt.

Overzicht met alle kernstatistieken van een nieuwsbrief

In het statistiekenoverzicht is in één oogopslag te zien hoe de nieuwsbrief presteert. Zie hoeveel ontvangers de nieuwsbrief hebben geopend, hoeveel daarvan op links hebben geklikt, hoeveel afmeldingen er zijn of hoeveel e-mailadressen hebben gebounced.

Zien wie een nieuwsbrief opent en wanneer

Per nieuwsbrief zijn gedetailleerde rapportages beschikbaar waarin te zien is op welke moment welke ontvanger uw nieuwsbrief heeft geopend.

Zien wie welke links in de nieuwsbrief aanklikt

Van alle hyperlinks in de nieuwsbrief wordt automatisch bijgehouden wie er op welk moment op klikt. Op deze manier kunt u zien welke ontvangers waarin geïnteresseerd zijn.

Automatisch bounces en afmeldingen registreren

Bounces en afmeldingen zijn natuurlijk zaken die u het liefst niet hebt in uw nieuwsbrief. Als ze voorkomen kunnen ze beter maar goed worden afgehandeld. Frog Mailing registreert alle e-mailadressen die bouncen en zorgt ervoor dat ontvangers die zich afmelden automatisch niet meer worden meegenomen in een volgende nieuwsbrief

Krachtige betrouwbare e-mailservers

Frog Mailing wordt uitgevoerd op de krachtige servers van Frog Hosting. Deze servers staan bekend om hun betrouwbaarheid en snelheid. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de e-mailbezorging in goede handen is.

Uitgebreide handleiding en hulpsysteem

Via één klik binnen Frog Mailing en op deze website is uitgebreide hulpinformatie beschikbaar. Als u even niet meer weet wat een bounce is of hoe een aanhef gepersonaliseerd kan worden, kunt u het antwoord snel vinden in het hulpsysteem.

Eenvoudig persoonlijke technische vragen stellen

Frog Mailing biedt technische ondersteuning voor al haar klanten via het supportformulier of via e-mail. Welke vraag dan ook, Frog Mailing doet haar best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.