Warning: date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /var/www/vhosts/frogmailing.nl/httpdocs/system/core/Kohana.php on line 116
Hoe kan ik abonnees toevoegen aan een lijst? - Knowledge Base Frog Mailing

Knowledge Base

Antwoorden en oplossingen

Hoe kan ik abonnees toevoegen aan een lijst?

Bij het aanmaken van een nieuws abonneelijst is het mogelijk om direct abonnees toe te voegen aan de lijst. Hiervoor gebruikt u het grote tekstvak (zie figuur 1). In dit tekstvak gebruikt u per e-mailaders één regel waarin u tenminste het e-mailadres moet vermelden. Als u ook een naam aan het e-mailadres wilt toevoegen splits u op dezelfde regel het e-mailadres en de naam met een komma (,). Naast het tekstvak ziet u ook enkele voorbeelden hoe u abonees kunt invoeren.

Screenshot Abonnee toevoegen Figuur 1
Screenshot Lijst bewerken Figuur 2

Als u abonnees wilt toevoegen aan een bestaande abonneelijst klikt u de abonneelijst open en vervolgens op de blauwe Bewerk knop. U krijgt dan hetzelfde tekstvak te zien als bij het nieuw aanmaken van een lijst. Met dit tekstvak kunt u dan op dezelfde manier abonnees toevoegen aan uw bestaande lijst.

Terug naar knowledge base

Kunt u geen antwoord op uw vraag vinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de support afdeling. Wij zullen zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag proberen te geven.