Warning: date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /var/www/vhosts/frogmailing.nl/httpdocs/system/core/Kohana.php on line 116
Kan ik een nieuwsbrief ook op een ander tijdstip verzenden? - Knowledge Base Frog Mailing

Knowledge Base

Antwoorden en oplossingen

Kan ik een nieuwsbrief ook op een ander tijdstip verzenden?

Als u een nieuwsbrief heeft opgesteld hoeft u deze nog niet direct te verzenden. In Stap 4 van het opstellen van een nieuwsbrief kunt u ervoor kiezen om de zojuist opgestelde nieuwsbrief direct te verzenden of op een op te geven tijdstip. U kunt door zelf een tijdstip op te geven tot op de minuut nauwkeurig bepalen wanneer uw nieuwsbrief moet worden verzonden.

Als u ervoor heeft gekozen om uw nieuwsbrief op een later tijdstip te verzenden is het tot één minuut voor de verzending nog mogelijk om wijzigingen aan de nieuwsbrief aan te brengen. U kunt er dan dus ook zelfs voor kiezen om het verzendtijdstip te wijzigen.

Screenshot Later verzenden Figuur 1

Terug naar knowledge base

Kunt u geen antwoord op uw vraag vinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de support afdeling. Wij zullen zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag proberen te geven.