Warning: date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /var/www/vhosts/frogmailing.nl/httpdocs/system/core/Kohana.php on line 116
Wat zijn bounces? - Knowledge Base Frog Mailing

Knowledge Base

Antwoorden en oplossingen

Wat zijn bounces?

Bounces zijn berichten die e-mailadressen terug sturen, omdat de aflevering niet kon worden afgerond. Een soort retour-naar-afzender. Dat een e-mailadres bounced kan verschillende redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het e-mailadres niet bestaat, maar het kan ook zijn omdat de mailbox van het e-mailadres vol zit.

Frog Mailing vangt voor u automatisch deze bounces af en traceert ze terug naar het e-mailadres en de nieuwsbrief die ze heeft veroorzaakt. Op die manier kunt u binnen Frog Mailing terugzien welk e-mailadres een bounce heeft opgeleverd.

Terug naar knowledge base

Kunt u geen antwoord op uw vraag vinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de support afdeling. Wij zullen zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag proberen te geven.